Nyheder‎ > ‎

Godt Nytår.

indsendt 5. jan. 2015 08.23 af Finn Strandby

Så er kommet i gang med et nyt spejderår, det betyder at der nu venter en  masse nye spejderoplevelser forude. så her kommer lidt information om noget af det der sker i løbet af året.
Vi skal på en del ture i årets løb, den første er allerede her den sidste januar


Til sommer går turen til Tydal spejdercenter, det bliver i uge 28 fra søndag den 05-07 til lørdag den 11-07. Og vil vil rigt gerne have mange med.

Det bliver samme med en hel masse andre Kfum spejder fra Fyn, næsten alle grupper fra Fionia Distrikt kommer, så det bliver rigtig sjovt.
Tydal spejdercenter ligger i Sydslesvig, det vil sige i Tyskland, så der er lige nogle ting i skal være opmærksom på hvis jeres børn skal med.

De skal have et gyldigt pas og det blå sygesikring bevis med, og det kan godt betale sig at bestille det i godt tid.

 

I Februar er der Gruppemøde , Spejdergruppens Generalforsamling, og her vil vi gerne bruge nogle forældre til at være med i grupperådet, så overvej om det ikke var noget for dig. Grupperådet holder ca. 8 møder om året a ca. 2 timer og er bl.a. med til at arr. loppemarked, og ellers spørg en leder om mere information ang. grupperådet.

Vi håber stærkt på at der i år kommer et loppemarked, det kommer nok til at ligge i Marts, datoen ligger ikke helt fast endnu, men det vil der komme meget mere information ud om.


Vi kunne godt tænke os en lille idé om hvordan der har lyst til at tage med på sommerlejren, det er ikke en bindende tilmelding, den kommer senere. Prisen vil nok være ca. det samme som den var i 2014, den er ikke endelig regnet ud.
Har i nogle spørgsmål, så hold jer ikke tilbage. 


Spejder hilsen 
Lederne i Sct Knuds gruppe.

Comments