Nyheder‎ > ‎

Av, mine fødder

indsendt 6. aug. 2011 06.11 af Christian Blom-Bloch   [ opdateret 8. aug. 2011 11.57 af Finn Strandby ]

7:10 morgenvækning


Lederen Simon havde klædt sig ud som tysk soldat. Han vækkede os ved at løbe hen til teltene og rev og ruskede i dem og skriger: ”Op i dovne hunde. I har 5 min til at pakke og tage tøj på”. Vi havde rigtigt 10 min til at spise morgenmad, men fordi der var nogen der lidt langsomme, så fik vi kun 5 min til at spise i.

Den tyske soldat fortalte os at de havde taget styringen i Danmark, og at de var bange for at de danske spejdere ville hjælpe de danske styrker, så derfor blev vi sendt til en kz lejr. Efter vi havde spist skulle vi ind og pakke en taske med toiletting, liggeunderlag, sovepose og drikkedunk. Tyskeren valgte Emil som kortholder, da vi skal gå til kz lejren.

8:00 turen starter.

Turen startede dårligt. Vi gik nemlig den forkerte vej til at starte med, så vi måtte ringe til Christian og få et bedre kort. Så vi gik tilbage til den rigtige vej.

Vi gik ned til en sø, hvor der lå forsyninger.

Da vi havde fået de forsyninger (frugt og vand), gik vi videre hen på en mark, hvor vi gik rundt og rundt. Vi gik i gennem et sted hvor der var får. Så kom vi op til en stor satellit, hvor derefter kom vi hen på en p-plads, hvor vi så fik frokost.

Da vi havde fået frokost fik vi et nyt kort og gik videre.

Da jeg ikka har nogle b

Da vi havde gået et godt stykke på landevejen var der nogen der skulle tisse, så vi stoppede og gik på toilettet. Derefter farede vi vild og måtte stoppe en mand med nogle fede hjulkapsler, for at spørge om vej. Han sagde at vi skulle gå ned af en sidevej og det gjorde vi. Men vejen var blind og vi måtte gå ind og spørge et nyt sted om vej. Damen der åbnede sagde at vi bare skulle gå igennem skoven og så ville vi komme til vejen, men på vejen fik vi problemer med en masse vabler, så vi måtte holde pause. Men da vi gik i skoven kom der ingen vej, der kom kun et hus der hvor stien endte, så vi måtte gå tilbage igen. Vi gik op af en sidevej i skoven og gik og gik og gik.

Til sidst var de nogen der ikke kunne mere så vi ringede til Christian og spurgte om han ikke vil komme og hente dem.

Det vil han gerne, imens gik de andre videre.

Men de kom til at gå forkert så kom tilbage igen et kvarter efter. Da Christian endelig kom havde han is med til os alle og det var bare Nam nam dem der havde det værst kørte han hjem først til nogen af hans venner

Der bor på en gård så vi kom på gårdbesøg og om aften fik vi noget lortemad, men heldigvis kunne kattene lide det.

Når enden er god er altving godt.


Lavet af: Emma, Amanda og Kirstine

Comments