Nyheder‎ > ‎

Sommer spækket med spejderi

indsendt 7. jun. 2011 06.01 af Christian Blom-Bloch   [ opdateret 9. jun. 2011 05.55 af Finn Strandby ]
Nu er det sidste spejdermøde inden sommerferien afholdt, og vi kan nu glæde os til vores dejlige pandekagefest, som en
afslutning på dette halvår. Men selvom Sct. Knuds gruppe holder en lille sommerpause, så skal det ikke afholde spejderne fra at lave spejderaktiviteter. 
Allerede her i pinsen tager Christian (tropleder) på et nyopstartet kursus i Anerkendende Ledelse, hvor han forhåbentlig kommer hjem med nye værktøjer, som kan løfte gruppen endnu mere. 
Han er ikke den eneste der skal på kursus. Kresten og Jakob skal nemlig på et tværkorpsligt kursus kaldet POL. Dette er et patruljelederkursus, hvor de kan få udvekslet erfaringer med DDS'ere (blåspejdere), De grønne Pigespejdere og måske også en babtist? Det skal nok blive spændende.
Vi har også 3 piger, som skal på deres første ungdomskursus nogensinde. Det drejer sig om Therese, Anika og Louise, som skal på Roland 1. Dette er et kursus, hvor basale spejderfærdigheder læres sammen med andre unge. Det er et meget givende kursus, som vil udvikle mange forskellige færdigheder hos pigerne.
Ud over kurser er der også forskellige ture. Kresten og Hjalte skal til Sverige i fællesskab med 40.000 spejdere fra hele verden. Der afholdes nemlig World Scout Jamboree, altså en en verdens spejderlejr. Det bliver helt fantastisk for dem at deltage, og mon ikke jeg kan få dem til at skrive lidt om deres oplevelser her på siden?
Sikke meget der dog sker, men det er ikke det hele. Jakob skal nemlig også med på spejderfestival, hvor der forventes at komme op i mod 800 spejdere fra hele landet. Dette vil blive en uge med sjov, spas, musik og masser af PEP.

Hov, nu var jeg da lige ved at glemme noget at det vigtigste. Nemlig at Sct. Knuds gruppe, da også afholder sin årlige sommerlejr. For første gang i mange år bliver det en lejr for både ulve og spejdere, hvor ulvene har Disney-tema og spejderne blandt andet skal tilbage til stenalderen. På siden her vil der hver dag i løbet af ugen blive skrevet en nyhed af spejderne selv, og hvis internettet er til det, så vil der løbende også komme billeder op.

God sommer til jer alle, og glæder mig til vi ses til pandekagefest d. 20. juni

Comments