Nyheder‎ > ‎

Succes!

indsendt 19. mar. 2011 12.26 af Christian Blom-Bloch   [ opdateret 20. jun. 2011 14.21 af Finn Strandby ]
5000 sedler omdelt i Odense. Indsamling af genstande 140 forskellige steder. I hundredevis af mandetimer brugt på opstilling. Over 500 mennesker i kø. Tusindvis af handler. Alt dette kombineret i samarbejde med af masse frivillige hænder (Tusind tak) giver... Ja, det finder du ud af hvis du læser nyheden til ende :)

I dag, lørdag, blev vores årlige loppemarked afholdt. Datoen blev fastsat for næsten et år siden, hvor forberedelserne lige så stille også begyndte, men den seneste måned er der blevet knoklet, så svenden har af piblet af adskillige pander. Først skulle de 5000 sedler uddeles, og til dette var ulve og spejdere en stor hjælp. 
De uddelte sedler førte til massevis af opringninger fra folk der gerne ville af med et par ting eller tres. Tak til alle disse mennesker, da det gjorde af vi fik fyldt en af hallerne på Den gamle kaserne. 
Fredag aften, da tingene i hallen endelig var blevet sorteret, var der kun at vente på at at det blev lørdag og at klokken slog 10. Dem der havde valgte at hjælpe med at sælge mødte op kl. 9 i hallen, og stemningen var høj. 
TV2 valgte også at dukke op for at filme begivenheden, hvilket bliver sendt kl. 20 på mandag.
Da klokken rundede 10 skulle man være lettere på vagt, for rundt om en stormede mindst 500 mennesker, som løb som var de jaget vildt. Den første time var der absolut ingen tid til at slappe lidt af. Penge skiftede hænder konstant. Potter blev langet over disken. Der blev pruttet om møbler. Der blev lavet mængderabat på bøger. Hvad der dog ikke blev solgt på denne solbeskinnede lørdag.
Og hvad fik vi så ud af alt dette? "Trommehvirvel....." 80409 kr!. Dette fantastiske resultat er kun lykkedes ved hjælp fra alle de frivillige som har valgt at hjælpe os. Gruppens ledere er taknemmelige for det, da det kan hjælpe os med at udvikle spejderarbejdet for jeres børn.

Opdatering: På følgende link kan TV2 udsendelse om os ses:
Comments