Nyheder‎ > ‎

Tak for en dejlig sommerlejr

indsendt 7. aug. 2011 09.59 af Christian Blom-Bloch   [ opdateret 9. aug. 2011 08.29 af Finn Strandby ]
Så er årets sommerlejr slut, og vi har nu alle haft et par dage til at få sovet ud i. Håber I spejdere er blevet friske igen :)

Dette års spejderlejr var lidt speciel. Det var nemlig det første lejr siden 2004 at både spejdere og ulve var på samme sommerlejr. Dette var en fantastisk oplevelse for alle, da de lærte hinanden at kende på kryds og tværs. Samtidig var det også en lejr i skønne omgivelser, som vi har ventet på længe. Vi blev nemlig skrevet på venteliste til hytten for hele 3 år siden. Da vi tog afsted fra Odense var vi derfor spændte på hvad turen mon ville byde på.

Nu er lejren vel overstået og jeg kan sige at den oversteg alle forventninger. Det var dejligt at se 12 spejdere og 9 ulve samlet i samme lejr, og at der hele tiden var liv over det hele. Med glade børn og gode aktiviteter kan det jo kun blive en god lejr, men at vejret så også var med os, gjorde at alle lige var lidt gladere og havde meget lettere til smil.

Spejderne har skrevet nyheder løbende på turen og snart kommer der også en nyhed fra ulvene, mens billeder fra turen ses under billeder.
Der er dog ikke tid til at skrive om det hele her, men hvis du som forælder vil høre noget om spejdernes tur, så kommer der her nogle stikord: bivuak, spise med fingrende, slynge, kanin og ged, kirke, ømme fødder, wrestling i brunsæbe og filmhygge.

Facebook blev hurtigt plastret til med statusopdateringer om en fed lejr, men også kommentarer om at de glæder sig meget til næste års lejr, hvor vi drager til Holstebro i uge 30 på Danmarks største spejderlejr, Spejdernes Lejr, hvor der kommer 35.000 spejdere. Lederne glæder sig også meget til denne tur.

Tak til alle for at at I har været med til at skabe en uge som vi sent vil glemme.
Comments