Nyheder‎ > ‎

Ingen køer på isen

indsendt 5. mar. 2011 09.20 af Christian Blom-Bloch   [ opdateret 31. maj 2011 13.30 af Finn Strandby ]
 I mandags var der i Sct. Knuds gruppe gruppemøde, hvor alle forældre var inviteret. 
Første del af mødet var en uformel del, hvor der blev fortalt om årets sommerlejr. Ligeledes fik Mette (ulveleder) lidt taletid, hvor hun meget pædagogisk fortalte at børnene skal huske at have varmt tøj med på turene. 
Den formelle del af mødet stod derimod på fremlæggelse af gruppens økonomi (den er dælme god), snak om loppemarkedet (det bli'r feee') og også valg af nye grupperødder. De to nye medlemmer i grupperådet er Birthe (mor til Rasmus og Emil) og Lars (far til Trine og Daniel). Så grupperådet er fuldtalligt og dermed er der "ingen ko på isen". Velkommen til disse to.
I dag, lørdag, var der heller ingen køer på isen. Til gengæld vrimlede det med spejdere, da gruppen inviterede både ulve og spejdere til en hyggelig tur i Odense Skøjtehal. Hele 18 spejdere mødte op, så vi fyldte godt på banene og morede os utrolig meget. Vi var tæt på at undgå børn der slog sig, men desværre blev en af ulvene påkørt af en mand og slog sit knæ. Heldigvis var Mette beredt og klar med chokolade, som, som alle ved, kan kurere alt.
Da vi alle var godt brugte og skulle til at hjem, kom grupperådsformanden, Karen, forbi med fastelavnsboller. De var fantastiske!
Comments