Nyheder‎ > ‎

Kan spejdere klare sig i stenalderen?

indsendt 31. jul. 2011 14.12 af Christian Blom-Bloch   [ opdateret 8. aug. 2011 11.45 af Finn Strandby ]
I dag var vi oppe før lederne kom og vækkede os. Det var Christian lidt ked af, da han ville have vækket os med sin nye klokke. Vi skulle tidligt i gang, fordi vi skulle i kirke. Vi skulle rigtig være gået, men det endte med, at vi blev kørt, fordi lederne mente, at vi ville fare vild, og det ville jo ikke være så godt. Da vi alle var kommet over til kirken, gik vi ind og satte os ned... der var ikke rigtig nogen der hørte efter, fordi vi ikke rigtig synes det var spændende. Efter gudstjenesten spurgte de fleste mennesker hvor vi kom fra - svaret var selvfølgelig Odense. Da vi kom tilbage til lejren, skulle vi lave et solur uden kompas og ur. Det var ikke så svært som det lød... heldigt for os. Så lærte vi lige at lave et pælestik og så spiste vi frokost.


Efter det skulle vi lave en slynge til at skyde dyr med (selvom vi aldrig gjorde det rigtigt). Da vi havde lavet dem prøvede vi at skyde med dem... nogen bedre end andre. Der var også en stor interesse i at male mel. Lige pludselig kom et kæmpe tordenbrag, og 5 min efter begyndte det at regne. Også kom der fart på; teltene skulle op og vi skulle lægge vores ting ind under et underlag. Det var meget synd for os... ja det var... nå, men efter et stykke tid stoppede det med at regne. Så begyndte vi på at lave aftensmad. 

Vi skulle have ged og kanin med brød og salat, hybensuppe og brændenældesuppe. Det smagte pænt godt. Vi skulle spise med fingerene ligesom rigtige spejdere eller hulemænd... nu skal vi hygge ved bålet... godnat og sov godt!

Hilsen Anika og Emma Bang

Comments